Links

Onderstaand onze links. Ook linkpartner worden? Neem dan contact op via het contactformulier.

interieur-materialen.expertpagina.nl
wonen-interieur-tips.expertpagina.nl
serre.expertpagina.nl
Interieur
massief werkblad
Hornbach openingstijden
Meubels4all.nl
anti-inkijkfolie bestellen
Hatibo allround vloeren specialist. Voor laminaat, vloerbedekking en gietvloeren.

Zonwering en raambekleding

Verduister je huis eenvoudig met de rolluiken van Rolluikenland. Hiermee maak je een ruimte eenvoudig donker en houdt je de warmte buiten tijdens de zomermaanden.

Is je rolluik stuk? Bestel dan rolluik onderdelen waarmee je deze zelf kunt repareren.

Een andere manier om de zon buiten te houden, is met om een zonnescherm boven ramen of deuren te plaatsen. De ramen en deuren kunnen hierdoor open, terwijl je het directe zonlicht buiten houdt.

Aan de binnenzijde van je huis kun je ook privacy creƫren met goedkope vouwgordijnen. Kies hierbij zelf of deze gordijnen lichtdoorlatend of verduisterend moeten zijn.

Een vloer laten plaatsen

Wil je een onderhoudsvriendelijke en strakke vloer in huis? Koop een gietvloer op maat, deze zijn er in verschillende varianten en met zeer uiteenlopende prijzen. Bekijk het overzicht op de website.

Gezien de slijtvaste eigenschappen van een gietvloer zul je deze waarschijnlijk nooit hoeven vervangen. Gietvloeren zijn ook ideaal in combinatie met vloerverwarming. De warmte wordt optimaal verspreid.

Gietvloeren zijn ook ideaal te gebruiken als bedrijfsvloeren. Je kunt er van alles op laten vallen zonder dat de vloer stuk gaat. Daarnaast zie je ook geen afdrukken van bureaus of bureaustoelen.

Er zijn natuurlijk ook goedkopere opties, zoals een laminaatvloer. Bij een laminaat outlet krijg je hierbij de beste kwaliteit voor de laatste prijs. Kijk daarom ook eens op de website laminaat-plaza.nl.

Zelf je muren verven

Ga je thuis schilderen, of laat je de muren verven? De marrakech walls zorgt voor een strakke en warme uitstraling in je woning.

Of kies Sikkens muurverf voor een professioneel eindresultaat. Er zijn verschillende soorten Sikkens muurverf verkrijgbaar.

Eenvoudig je trap bekleden

Bekleed je trap goedkoop en snel met trapmatten van Trapmattengigant.nl.

Gordijnen en interieur schoon houden

Je wilt natuurlijk kunnen genieten van een lekker fris interieur. Schoonmaakbedrijf Top en Top biedt professionele reinigingen aan, waarmee je huis of kantoor altijd optimaal schoon is.

Veilige sloten laten plaatsen

Laat je huis voorzien van veilige sloten. Slotenmaker Alphen aan den Rijn vervangt oude sloten en helpt bij het goed beveiligen van uw woning. Bijvoorbeeld met PKVW-sloten.

Hulp bij verhuizen

Wil je gaan verhuizen binnen Noord-Brabant? Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen is het best beoordeelde verhuisbedrijf van Breda. Zij helpen bij verhuizingen in heel Noord-Brabant.

Je kunt ook alleen voor professionele hulp kiezen. Verhuisbedrijf Verhuizen Doen We Samen levert je professionele verhuizers, een verhuiswagen, een verhuislift en eventueel een klusjesman. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt.